Hrnce

Výrobci

DŮLEŽITÉ ODKAZY / INFORMACE

Prohlédnuté produkty

  • DOPRAVA ZDARMA

BLAUMAN Sada nádobí nerez 6 ks Gourmet line BL-3174

BL-3174

Nový produkt

Sada 3 hrnců se skleněnými poklicemi od značky Blaumann. Nerezové nádobí je nepostradatelným vybavením v každé kuchyni. V nerezu můžete bezpečně používat kovové náčiní a také mixovat bramborovou kaši nebo pyré. Rovnoměrná a rychlá tepelná vodivost zajišťuje úsporné vaření, zatímco ergonomické rukojeti z nerezové oceli zajišťují snadnou manipulaci. Celá sada hrnců Gourmet Line je vhodná pro všechny typy ohřevu včetně indukce a lze je mýt v myčce nádobí.- materiál: nerezová ocel- 5ti vrstvé dno zajistí velmi rychlý ohřev - nýtované rukojeti pro bezpečné používání, neuvolňují se a není nutné je dotahovat- vhodné na všechny typy sporáků i na indukci- vysoká odolnost při pečení v troubě až 220°C, s poklicemi do 180

Více informací

1 199 Kč s DPH

Více informací

Sada 3 hrnců se skleněnými poklicemi od značky Blaumann. Nerezové nádobí je nepostradatelným vybavením v každé kuchyni. V nerezu můžete bezpečně používat kovové náčiní a také mixovat bramborovou kaši nebo pyré. Rovnoměrná a rychlá tepelná vodivost zajišťuje úsporné vaření, zatímco ergonomické rukojeti z nerezové oceli zajišťují snadnou manipulaci. Celá sada hrnců Gourmet Line je vhodná pro všechny typy ohřevu včetně indukce a lze je mýt v myčce nádobí.

- materiál: nerezová ocel

- 5ti vrstvé dno zajistí velmi rychlý ohřev
- nýtované rukojeti pro bezpečné používání
, neuvolňují se a není nutné je dotahovat
- vhodné na všechny typy sporáků i na indukci
- vysoká odolnost při pečení v troubě až 220°C, s poklicemi do 180°C
- vhodné také do myčky nádobí
- odměrná stupnice v každém hrnci
- nerezové postranní rukojeti i úchyty u pokliček
­ sada obsahuje:
- 1x hrnec s poklicí: průměr 16 cm, výška 9 cm

- 1x hrnec s poklicí: průměr 20 cm, výška 11,5 cm

- 1x hrnec s poklicí: průměr 24 cm, výška 13,5 cm

­ barva: stříbrná
- značka Blaumann

Hledáte vhodnou sadu nádobí do vaší kuchyně? Sadou získáte všechny potřebné nádoby na vaření, ať už budete vařit pro sebe nebo pro více osob. Velkou výhodou je, že můžete objednat najednou více nádobí od ověřeného výrobce BLAUMANN. Sadu nádobí sjednocuje jednotný design, navíc nerezová barva celé sady je univerzální a vyjímat se bude v každé kuchyni.

Sada nádobí nerez 6 ks Gourmet line dodá vašemu vaření nový rozměr

Budete moci vařit různá jídla současně a tím ušetříte čas a efektivně budete využívat i kuchyňskou plochu. Budete mít na jednom místě nádobí vhodné pro vaření různých druhů pokrmů – dušení masa, vaření polévek, rýže, těstovin nebo na přípravu omáček.



Parametry:
Délka:28.5
Šířka:26
Hloubka:22.5
Hmotnost:3.2

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Follow us on Facebook